Samen sterk.

Wij zijn super trots op de mensen die onze samenleving draaiende houden! De medewerkers in de zorg, transport, politie, brandweer en ga zo maar door. Laat door deze vlag zien dat je ze steunt en dat ze onmisbaar zijn. VERKRIJGBAAR IN 2 SOORTEN (zorg voor elkaar en trots op onze zorgmedewerkers)door deze vlag te kopen steun je de stichting Shade Childeren Foundation(€ 2,50 per vlag)

In Nederland weten we hoe de vlag erbij hangt, hoe serieus we dit virus moeten nemen.Maar we weten nog niet hoe het verdere verloop van de pandemie zal zijn. Wereldwijd verspreidt het virus zich nu ook razendsnel en met name voor het Afrikaanse continent wordt gevreesd dat het nog vele malen erger zal worden dan hier.

Ook binnen Shade Children Foundation, een kinderproject en community centre in Kenia, zijn de zorgen groot. De voedselprijzen rijzen de pan uit en tegelijkertijd willen zij de straatarme gezinnen om hen heen en in de slums zoveel mogelijk voorzien van wat minimaal nodig is: zeep, water, groenten en fruit en voorlichting. En dit terwijl de inkomsten genererende activiteiten hier in Nederland vrijwel allemaal stil zijn komen te liggen.

Facebookpagina van de Shade children foundation

Bestel hier uw vlag

Bestel hier uw spandoek