Blijft u ook liever thuis dan naar een zorginstelling of verpleeghuis te gaan?

Wij zijn Bernadetta Zorg, een betrouwbare en professionele organisatie die (thuis)zorgdiensten aanbiedt in regio Rivierenland. Wij bieden een breed pakket aan zorgdiensten voor mensen die zorg nodig hebben.

Het kantoor is gevestigd in Culemborg. Vanuit deze locatie kunnen wij nog meer hulp en ondersteuning bieden in de regio.

Als dingen niet (goed) meer zelfstandig gaan is het mogelijk om wijkverpleging aan te vragen. U krijgt dan persoonlijke verzorging en verpleging aan huis, zoals bij toiletgang, wondverzorging, toedienen van medicatie, hulp bij het opstaan, wassen en aankleden.

Bernadetta Zorg biedt een totaalpakket aan. Het bestaat uit individuele begeleiding, gericht om u te helpen en te trainen om zelf de regie te krijgen en te behouden. Bijvoorbeeld hulp bij administratie of vervanging van mantelzorg. Daarnaast is er hulp bij persoonlijke verzorging en verpleging. Ook bieden we ook thuisdialyse aan, u krijgt dan zorg van een speciaal getrainde verpleegkundige.

Als u met andere hulpverleners te maken heeft, kunnen wij de zorg coördineren. Op uw verzoek overleggen wij dan bijvoorbeeld met de huisarts, apotheker en fysiotherapeut. Ook overleggen en coördineren wij de zorg met eventuele mantelzorgers en uw naasten. Uw belangen, wensen en vragen staan bij onze zorgmedewerkers altijd voorop. Wij hebben een accreditatie bij de gemeente en kunnen u helpen met de aanvraag van uw zorg.

Heeft u informatie nodig of wilt u contact met ons?

Wij zijn te bereiken op: 085 0210 126 of per mail contact@bernadettazorg.nl