De Betuwse vlag ontwerpwedstrijd

https://www.gelderlander.nl/betuwe/welke-vlag-zie-jij-graag-boven-de-betuwe-wapperen~a14343f5/

Toen er een ontwerpwedstrijd uitgeschreven werd door de Gelderlander om een vlag voor de Betuwe te ontwerpen heb ik er als geboren Betuwnaar een leuk ontwerpje opgestuurd. Op tijd, technisch in orde enz.

De lezers zouden kunnen stemmen op de vlag die ze het leukst vinden. Maaaaaaaar wat blijkt nu. Mijn ontwerp is foetsie! Je kunt er dus niet op stemmen…..

Aangezien de Gelderlander mij geen antwoord geeft lijkt mij heel erg leuk als er toch nog aandacht besteed wordt aan mijn ontwerp dan heb ik hem in ieder geval niet voor niks gemaakt.

Met je neus in de wind!

Op de vlag zie je een jonge dame afgebeeld met haar neus in de wind. Lekker de natuur opsnuiven. Haar golvende groene haar is gevuld met items die ik bij de Betuwe vind passen. Denk hierbij aan het fruit, de bloesem, de bijtjes, de luchtballonnen, fietsen, wandelen, en kanoën. Het groene haar staat voor de Betuwe die tussen de rivieren ligt. De kleur groen komt van de fruitbomen. En daaromheen het blauw van de rivieren. Om haar oor is een kers gehangen (wie heeft dat nou niet gedaan vroeger).

Als de vlag aan de stok hangt wappert de dame op de vlag ook echt met haar neus in de wind.

Het is al met al is het naar mijn mening een fris en fruitig ontwerp geworden. Oke het is geen traditioneel ontwerp maar wel leuk toch.

Met vriendelijke groet, Marielle

Laat Marielle weten wat u van haar ontwerp vind en laat hieronder een reactie achter.

Geef een antwoord