Loepzuiver met een lach en een tikje nostalgie

In de podcast ‘Veertig’ brouwen de Betuwse brouwbroertjes Mark (42) en Arjen (41) bier terwijl ze mijmeren, discussiëren en grappen over alles wat de veertiger in 2021 bezig houdt: muziek, sport en wat er zoal voorbij komt in de media. Regelmatig schuiven gasten aan achter de microfoon voor een biertje en een hapje van de borrelplaat in ruil voor een goed verhaal. In de nieuwste aflevering is het Betuwse kleinkunstduo Lies & Saar te gast in de serie ‘brouwen met vrouwen’.
Lisa Schenk en Sarah van Heuven (beiden 22) zingen in het Nederlands over wat hen bezighoudt in het dagelijks leven. Op dezelfde manier zoals Mark en Arjen hun bier brouwen: loepzuiver met een lach en een tikje nostalgie.
Zelfspot
In de nieuwste aflevering van Veertig blikken Lies & Saar in het lied ‘Altijd blijven lachen’ met de nodige zelfspot terug op het jaar 2017 toen ze als een baksteen zakten voor hun eindexamen.
Nostalgisch worden veertigers ook van verhalen over de eerste vakantie zonder papa en mama. In het item ‘de eerste vakantie zonder ouders’ vertellen Lies en Saar hoe zij op vakantie in Istanbul schreven aan hun eerste theaterprogramma ‘Hoe word ik succesvol?’ en spelen ze uit dit programma hun lied ‘One in a million’.
Leeftijd
Door twintigers Lies & Saar ontdekken de brouwbroertjes dat muziek zich niet laat leiden door leeftijd. In het item ‘De Centrale Plaat’ vertellen de vrouwen hun verhaal bij ‘Deja vu’ (Crosby, Stills, Nash & Young) en ‘Rumours’ (Fleetwood Mac).
‘Veertig’ is nu te beluisteren via je favoriete podcastplatform.
Spotify: Veertig, brouwen met vrouwen (Lies & Saar)
I-tunes: Veertig, brouwen met vrouwen (Lies & Saar)
https://linktr.ee/Podcast_Veertig