Vrijwilliger Communicatie & PR

Voor het Alzheimer Trefpunt West Betuwe zijn we op zoek naar een vrijwilliger die zich bezig wil houden met de communicatie & PR van deze werkgroep. Het gaat hierbij om het opstellen van persberichten voor de lokale kranten en het maken van vooraankondigings flyers die we door de gehele gemeente West Betuwe verspreiden. Ook is het fijn als die persoon handig is met het maken van online aanmeld- en of evaluatieformulieren en het verwerken van die gegevens.

De werkgroep bestaat momenteel uit zes zorgprofessionals, maar een mantelzorger zouden wij ook een mooie aanvulling op ons team vinden. Hierbij vinden we het belangrijk dat je ervaring hebt in communicatie en dat je affiniteit hebt met de zorg & dementie. Gemiddeld neemt dit ongeveer 6 uur per maand in beslag, incl. elke twee maanden een overleg in MFC De Pluk Geldermalsen en elke tweede woensdag van de maand ’s avonds een Alzheimer Trefpunt in het Klokhuis Beesd.

Vrijwilliger Bezorger voor West Betuwe

Elk halfjaar (dus 2 x per jaar) willen we ons Alzheimer Trefpunt West Betuwe programma voor de komende zes maanden in de vorm van een A4 flyer verspreiden bij o.a. huisartsenpraktijken, dorpshuizen, lokale supermarkten etc. en daarvoor zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om op de fiets of met de auto onze flyers te bezorgen in de gemeente West Betuwe. We zouden ook al geholpen zijn als je een of twee plaatsen binnen de gemeente zou willen voorzien van flyers. Wij zorgen uiteraard voor de prints en een kilometervergoeding is ook mogelijk.  

Interesse in een van beide vacatures?

Meld je dan aan bij Babs Bergs via b.bergs@alzheimervrijwilligers.nl of 06 3809 5381.