Wandelevenement: Wandel voor het Leven

Samenloop voor Hoop gaat verder als Wandel voor het Leven Wandel voor het leven is de nieuwe naam waaronder de organisatie van Samenloop voor Hoop Neerijnen verder gaat met het organiseren van een wandelevenement om geld op te halen voor, onder andere, het KWF.

Nadat KWF in april 2021 is gestopt met het concept Samenloop voor Hoop is de organisatie van Neerijnen bij elkaar gaan zitten en heeft besloten, onder een eigen stichting, een soortgelijk evenement te organiseren.

“De saamhorigheid en verbondenheid die het evenement tot stand weet te brengen moet gewoon in onze regio blijven” volgens Bert Vos, voorzitter van de organisatie. “Samen met teams, eregasten en vrijwilligers, maken we een prachtig evenement met een lach en een traan”.
De opbrengst gaat naar het KWF, Toon Hermans Huis Tiel en een lokaal doel dat zich inzet voor kanker. Dat laatste doel wordt samen met de teams gekozen.

In aanloop naar dit evenement wordt op 14 maart om 20.00 uur de eerste aftrap gegeven in de Koeldert in Waardenburg, inloop vanaf 19.30 uur.
Tijdens deze aftrap worden de nieuwe plannen verteld en kunnen er vragen worden gesteld.

De website van Wandel voor het Leven gaat uiterlijk 14 maart online.

Het evenement zal plaatsvinden op 21 mei 2022 bij Kasteel Neerijnen.

De dan geldende coronamaatregelen worden gehanteerd.
Je kunt je je vooraf aanmelden via wandelvoorhetleven@gmail.com.